column

Shiatsu bij baby’s & kinderen

Shiatsu bij baby’s & kinderen

01-11-2019

Kinderen zijn erg gevoelig. En in onze maatschappij komt er veel op ze af. Hierdoor kunnen ze problemen krijgen in het verwerken van alle prikkels en informatie die ze binnen krijgen en raken ze uit balans.

et als mogelijke gevolgen, onrust, slecht slapen, buikpijn, vermoeidheid, boosheid, verdriet of angst, bedplassen of slecht eten.

Voordat je kind bij mij komt, heb ik een gratis en vrijblijvend gesprek met jou als ouder. Uit dit gesprek kan ik opmaken of ik iets kan betekenen voor jouw kind, kun je ervaren of je vertrouwen hebt in mij als behandelaar en kan ik een deel van mijn diagnose opmaken.

Bij shiatsu voor baby’s is het doel informatie verschaffen en technieken aanleren aan de ouders. Kleine tips over hoe je kind te dragen, op te pakken en neer te leggen, kunnen al een wereld van verschil maken. Laat staan dat je ook nog tools hebt om je kind te kalmeren en darmkrampjes en obstipathie te verminderen. En dat alles door even quality time samen te hebben! Anneke Overmars, erkend Shiatsu Therapeut

Zen Shian Shiatsu is een 2000 jaar oude Japanse behandelwijze, waarbij door het geven van druk en het uitvoeren van strekkingen de meridianen (energiebanen) in balans worden gebracht. Zen verwijst naar de kwaliteit van het aanwezig zijn. Graag laat ik je ervaren hoe het is aanwezig te zijn. Even niet hollen of bezig te zijn met de buitenwereld, maar ervaren wat jij voelt en wie jij bent. En van hieruit je balans terug te vinden.

Shiatsu helpt je kind te ontspannen, te verwerken en zich weer goed te voelen.

Loevestein 25 Huizen 06-519 545 78 anneke@zenshian.nl www.zenshian.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).