column

December,       cadeaumaand!

December, cadeaumaand!

01-12-2019

Het is alweer december en dat betekent verlanglijstjes, kerst, oud en nieuw, cadeaus, stress. Na al die jaren ben jij je inspiratie misschien een beetje verloren. Geen paniek, wij hebben hier dé cadeautips voor de decembermaand.

Voetreflexmassage Bij voetreflexologie wordt ervan uit gegaan dat alles met elkaar verbonden is en een geheel vormt. Deze massagevorm activeert het natuurlijke genezingsproces. De voeten hebben meerdere zones die worden behandeld. Druk op de betreffende zones stimuleert de energiebanen naar de corresponderende organen, klieren, zenuwen en weefsels. Hierdoor kan het orgaan/weefsel zich herstellen/versterken.

Hotstone-massage Hotstone massage zorgt voor een diepe ontspanning en ontgifting.

De massage is extra effectief door de combinatie van warmte en beweging. Hierdoor werkt de massage dieper in op het spierweefsel. Deze massage verbetert het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Afvalstoffen worden afgevoerd en organen gestimuleerd.

Kijk voor alle mogelijkheden op www.b-atease.nl en boek je behandeling online!

Waterviolier 45, Amersfoort (Nieuwland ) 033-202 35 43 | www.b-atease.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).