bruisende zaken

Modehuiz by Betty's

Modehuiz by Betty's

01-12-2019

MODEHUIZ by BETTY’S is niet meer weg te denken uit het Gooi. Al meer dan 45 jaar een begrip voor winkelend publiek uit Huizen en omgeving. Een modewinkel waar kwaliteit van kleding en service altijd voorop staan. En waar moeder en dochter samen kunnen shoppen voor hippe, stijlvolle kleding. Een topper in de collecties van Modehuiz by Betty’s is de kleding in Travel Kwaliteit van Studio Anneloes.

Wij bieden SHOPPEN NA SLUITINGSTIJD

Te druk met werk, zodat het je niet lukt tijdens de openingstijden langs te komen? Geen probleem bij ModeHuiz by Betty’s. Het is mogelijk om, op afspraak, na sluitingstijd by Betty’s te winkelen en desgewenst een deskundig kledingadvies te ontvangen.

Wij doen ook KLEDINGKASTADVIES

Barst jouw kledingkast uit zijn voegen of vind je het lastig goede combinaties te vinden met de kleding die in je kast hangt? We komen je graag helpen.

Eerst gaan we kijken wat nieuwe combinaties kunnen zijn waar je zelf nog niet aan hebt gedacht. Daarna kijken we hoe je kledingkast met een aantal eenvoudige aankopen weer helemaal up-to-date wordt.

Maar we bieden meer!

Bij ons kun je de Fashioncheque kopen als je eens iemand wilt verrassen met een leuk cadeau. De Fashioncheque is vanzelfsprekend ook bij ons in te wisselen voor leuke trendy fashion of trendy accessoires.

Ook hebben wij onze eigen ModeHuiz by Betty's cadeaubon. Een leuke cadeautip voor de feestdagen!

Voorbaan 29 Huizen 035-5267765 info@modehuizbybettys.nl www.modehuizbybettys.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11078 Bommel & Bommel delicatessen