column

Workshop Ayurveda: een introductie

Workshop Ayurveda: een introductie

01-01-2020

Je hoort wel eens ‘je bent wat je eet, alles is energie. Neem kiemen tot je en je zult bloeien, neem aardappels tot je en je zult gronden’.

Misschien heb je er wel eens over Ayurveda gehoord of gelezen. Het is een gezondheidssysteem dat ongeveer 3000 jaar geleden ontstaan is. Letterlijk betekent Ayur leven en Veda kennis. Ayurveda is kennis van het leven.

Ayurveda geeft kennis over yoga, psychologie, massage, behandelingen, voeding en zoveel meer. Het houdt rekening met de geestelijke en lichamelijke conditie van jouw unieke zelf en het geeft aanwijzingen om je gezondheid zo optimaal mogelijk te houden. Er zijn behandelingen, voeding en leefstijladviezen en yogahoudingen om te herstellen van ziektes, maar ook om ze juist te voorkomen.

Tijdens de workshop vertel ik over:

- de 5 elementen; Ether
- Lucht/Wind
- Vuur
- Water
- Aarde
- de 3 doshas -Vata, Pitta en Kapha
- hun eigenschappen in lichaam en geest
- de spijsvertering en het ontstaan van afvalstoffen (Ama)
- verschillende soorten behandelingen
- ook gaan we kijken welke dosha’s in jou het meest aanwezig zijn Locatie: Het Vlinderhuys Barchman Wuytierslaan 51 3819 AB Amersfoort Datum: 1 februari 2020 Tijd: inloop 13.45 uur start 14.00 tot 16.30 uur kosten: € 25,-

Zie ik je op 1 februari tijdens de workshop?

Waterviolier 45, Amersfoort (Nieuwland ) 033-202 35 43 | www.b-atease.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).