Adverteren werkt!

column

Voetreflexologie ‘t Gooi laat jouw energie stromen  wenst je een heel gezond 2020 toe!

Voetreflexologie ‘t Gooi laat jouw energie stromen wenst je een heel gezond 2020 toe!

01-01-2020

Voeten zeggen veel over hoe mensen in het leven staan. Voetreflexologie heeft me ervan bewust gemaakt dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Als de spanning in het lichaam afneemt komt de psyche ook tot rust en andersom. Meer dan 80% van al onze lichamelijke en geestelijke klachten worden veroorzaakt door stress!

Voetreflexologie:


• Werkt ontspannend en ontstresst
• Brengt rust
• Bevordert genezing
• Werkt vitaliserend Voetreflexologie is geschikt voor jong en oud. Voor ieder mens klein of groot is het fijn om aangeraakt te worden. Voetreflexologie is vanwege de goede resultaten nu ook in Nederland volop in de belangstelling gekomen. Het is een totaal geneeswijze, die niet alleen gericht is op een ziekteverschijnsel of op een ziek orgaan, maar op de totale mens.

Begin 2020 goed en maak een afspraak voor een ontspannende massage van voeten en onderbenen of een ontspannende massage van voeten, onderbenen, rug en hoofd!

Behandelingen worden (deels) vergoed vanuit het aanvullende pakket van uw ziektekostenverzekering.

Katja Zuidervaart werkt in haar behandelingen met de reflexpunten en zones op de voeten en masseert ook de meridianen en acupressuurpunten op de voeten, onderbenen en mogelijk de rug en het hoofd. Hierdoor zijn de behandelingen bijzonder effectief.

06 - 13 47 77 29 info@voetreflexologie-t-gooi.nl www.voetreflexologie-t-gooi.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).