column

Ooracupunctuur  en je gezondheid?

Ooracupunctuur en je gezondheid?

01-02-2020

Je oren zijn een fascinerend deel van je lichaam. Net als op je voeten en handen is je hele lichaam hierin gespiegeld. Als je goed naar het oor kijkt, dan zie je een foetus. De oorlel is het hoofd, de rand van de schelp is de ruggenwervel met aan het einde de beentjes en in de schelp van het oor liggen alle organen. Hoe bijzonder is dat!

Door middel van stimulatie met naaldjes of bolletjes kan het lichaam aangezet worden tot het zelfherstellend vermogen. Het lichaam is namelijk zelf tot veel meer in staat, dan men denkt. Ik ben geaccrediteerd voor de aanvullende zorgverzekering. Bij de juiste aanvullende verzekering mag deze behandeling worden gedeclareerd. Kijkt u wel altijd even of u verzekerd bent voor alternatieve geneeswijze (niet big geregistreerd).

Ooracupunctuur kan worden ingezet voor een breed scala aan klachten en is bijzonder effectief gebleken bij het reduceren van pijnklachten. Een kleine greep uit behandelbare klachten; hooikoorts en andere allergieklachten, hoofdpijn (spanningshoofdpijn, migraine), burn-out en andere stressgerelateerde klachten, overgangsklachten, vermoeidheidklachten, nek- en schouderklachten, tenniselleboog, golferselleboog, rugklachten, heupklachten, knieklachten, sportblessures, eczeem, maag- en darmklachten, ondersteuning bij afvallen en ondersteuning bij stoppen met roken.

boek online of bel 06 - 12129710

Revalidatiecentrum de Trappenberg, gebouw Paramedische Dienst, Crailoseweg 116 Huizen Footcare bij Manon, Faas Eliaslaan 30A Baarn 06-12129710 | info@lijfitaal.nl | www.lijfitaal.nl | www.facebook.com/Lijfitaal

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).