column

Kom prachtig   voor de dag!

Kom prachtig voor de dag!

01-02-2020

Jaren geleden begon Monique Hilhorst met de verkoop van bruidsjurken aan huis. Later kwamen hier ook diverse kostuums bij. Vandaag de dag heeft Monique samen met haar man Erwin een mooie en grote winkel, waar u terechtkunt voor de meest mooie en elegante gelegenheidskleding. Zo kunt u prachtig gekleed naar de chicste gelegenheden.

Nieuw in de winkel: het merk Ribkoff!

Heeft u binnenkort een gelegenheid, waar u stijlvol voor de dag wilt komen? Dan bent u bij De Ambassade
- Gelegenheidskleding aan het juiste adres. Hier vindt u een ruim assortiment met unieke jurken en kostuums in vrijwel alle maten. Merken zoals Eternity Prom zijn exclusief in Nederland en worden door ons verkocht. Met deze gelegenheidskleding zult u dan ook op een passende manier opvallen.

De mooiste kleding voor elke gelegenheid!

Havenstraat 162 Bussum | 035-5337239 | www.ambassade-gelegenheidskleding.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).