bruisende zaken

Noten...   gecombineerd met een      lekkere wijn

Noten... gecombineerd met een lekkere wijn

01-02-2020

Noten en wijn zijn een klassieke en gastronomische combinatie. Bijna alle noten gaan samen met vele soorten wijn.

Bijvoorbeeld gezouten noten met sherry, walnoten en amandelen met rode port, amandelen met lichte zoete en zoete wijn en walnoten met een bourgogne.

Noten en pinda’s bevatten veel calorieën, maar doordat noten een hoog gehalte aan goede vetten bevatten, hebben ze een verzadigend effect waardoor men juist minder gaat eten.

Het vetgehalte van deze productgroep varieert van 45 tot 75 gram per 100 gram noten/pinda’s. Echter, 80 tot 90 procent hiervan zijn goede vetten. Het zijn onverzadigde vetten die zelfs cholesterolverlagend werken. Noten en pinda’s zitten vol mineralen, vitaminen en vezels.

Combineer dus gerust je glas wijn met een handvol overheerlijke noten. Of maak je kaasplank compleet met wat gedroogd fruit en verse noten van C’est Bon.

Drie jaar geleden opende Ellen Papenburg de deuren van de ambachtelijke speciaalzaak C’est Bon Hilversum aan de Gijsbrecht van Amstelstraat.

Inmiddels zijn velen er al van overtuigd: hier vind je de lekkerste nootjes, zuidvruchten, koffie, thee, bonbons en chocolade. Ook hét adres voor leuke cadeaus in oogstrelende verpakkingen.

Lekker en gezond!

Gijsbrecht van Amstelstraat 182 D Hilversum 035-6316137 hilversum@cestbon.nl www.cestbon.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).