bruisende zaken

Ayurveda      Festival!

Ayurveda Festival!

01-02-2020

Op 28 maart aanstaande vindt het eerste Ayurveda Festival van Nederland plaats op landgoed Mennorode in Elspeet. Hét festival dat je niet mag missen!

Tijdens het Ayurveda Festival kun je kiezen uit verschillende lezingen en workshops, verzorgd door nationale en internationale sprekers die op hun vakgebied aan de top staan. Onderwerpen zijn onder andere Ayurveda en Women’s health, Vedische Astrologie, Bone Release therapy, Pranayama, AyurYoga en nog veel meer.

Het festival is zo opgebouwd dat je gedurende de dag verschillende workshops of lezingen kunt bijwonen.

Er zijn 3 ruimtes waar je een lezing/workshop kunt volgen.

Mocht je even geen zin hebben in een lezing of workshop, dan kun je genieten van een wandeling op het prachtige Kroondomein Het Loo. Natuurlijk kan je ook een kijkje nemen op de verschillende stands of je laten inspireren door de mooie omgeving.

Wil je meer informatie, neem dan een kijkje op www.ayurvedafestival.nl

Zie ik je op 28 maart tijdens het festival?

Waterviolier 45, Amersfoort (Nieuwland ) 033-202 35 43 | www.b-atease.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).