bruisende zaken

De sleutel naar vrijheid

De sleutel naar vrijheid

01-03-2020

Haar hele leven werkte Ineke Elsinga in de zorg als psychiatrisch verpleegkundige. Toen dit door fysieke problemen niet meer kon, ging ze op zoek naar een nieuwe uitdaging. Al snel kwam ze op het spoor van iets dat dit mogelijk maakte. Ze was meteen enthousiast en sinds maart 2018 laat ze ook andere mensen kennismaken met deze manier van werken. Ben jij ook op zoek naar extra inkomen of een meer dan fulltime inkomen? Neem dan vooral contact op met Ineke!

Team marketing

Het bedrijf waar Ineke mee in aanraking kwam, bestaat al ruim 41 jaar en is actief in meer dan 160 landen. “Zij werken met het principe van netwerk marketing. Je kunt er zonder enig risico mee beginnen en het zelfs naast een (fulltime) baan opbouwen. Hoeveel inkomen je er uiteindelijk mee genereert, is afhankelijk van hoeveel tijd en energie je er in steekt. Velen doen dit in het begin naast hun vaste baan, met als doel te groeien naar financiële onafhankelijkheid. Tijdens een persoonlijke afspraak kijk ik graag wat ik voor jou kan betekenen.”

Vooral samen

“Het mooie is dat je er nooit alleen voor staat. Je werkt samen in een team van bevlogen gelijkgezinden. We werken allemaal zelfstandig maar we zijn altijd bereid elkaar te helpen. Daarnaast word je helemaal begeleid en kun je ook trainingen volgen zodat je over de benodigde kennis beschikt om je onderneming tot een succes te maken.”

Iets teruggeven

“Wat ik fantastisch vind, is dat we op onze manier ook iets teruggeven. We sponsoren bijvoorbeeld een meisje in Afrika; dankzij onze financiële bijdrage krijgt zij eten en schone kleding en kan ze naar school. Daarnaast staan we ieder jaar met vele collega’s klaar om voedselpakketten in te pakken voor ‘Rise against hunger’. Mij persoonlijk heeft het sowieso veel gebracht. Ik heb alle vrijheid en kan zelf mijn tijd indelen waardoor ik optimaal kan genieten van mijn kleinkinderen!”

Is je interesse gewekt?

Stuur dan een app of vul het contactformulier in op www.sleutelnaarvrijheid.nl.

Je staat er nooit alleen voor

Encantada | Ineke Elsinga | 06-42110899 | www.sleutelnaarvrijheid.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).