Adverteren werkt!

column

Kookworkshop:  De Ayurvedische en Vegetarische Keuken

Kookworkshop: De Ayurvedische en Vegetarische Keuken

01-03-2020

De Ayurvedische keuken is de oorspronkelijke keuken uit India en staat bekend om zijn unieke gebruik van kruiden en smaken. Elk gerecht is zo samengesteld dat het goed te verteren is en weefsels voedt.

De workshop start met een korte uitleg over de Ayurvedische inzichten over voeding en de smaken. Daarna gaan we aan de slag om de heerlijke Ayurvedische en vegetarische gerechten te bereiden. Deze kookworkshop is 100% vegetarisch en we streven ernaar uitsluitend biologisch geteelde producten te gebruiken.

Natuurlijk sluiten we deze workshop af met het gezamenlijk verorberen van dit heerlijke feestmaal.

Kom met ons meekoken en geniet van deze fantastische recepten!

Er is plaats voor maximaal 10 deelnemers. Reserveer op tijd…vol = vol!

Locatie:

Het VlinderHuys, Barchman Wuytierslaan 51, 3819 AB Amersfoort Datum: 16 mei 2020 Tijd: Inloop 13.00 uur Start 13.30 uur tot 17.30 uur. Kosten: € 65,00 p.p. Reserveren of meer informatie, neem gerust contact op via: info@b-atease.nl of bel 06-51809605.

Waterviolier 45, Amersfoort (Nieuwland ) 033-202 35 43 | www.b-atease.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).