column

Teveel geplukt?

Teveel geplukt?

01-03-2020

Wenkbrauwen maken je gezicht herkenbaar en beschermen je ogen tegen zweet of regen dat over je voorhoofd naar beneden loopt. Hoe klein je werkbrauwen ook zijn, ze bevatten wel tussen de 250 en 1000 haartjes!

In de zomer groeien deze haartjes sneller, wat positief is voor het krijgen van volle wenkbrauwen, maar wat veel vrouwen ook aan het plukken zet. “Teveel plukken kan ervoor zorgen dat je wenkbrauwen van vorm veranderen en niet meer passen bij je gezicht”, vertelt Thamar Jung, eigenaresse van All Brows. “Daarom meten wij je wenkbrauwen vanaf vaste punten van je neus en bepalen zo de vorm die het beste bij je gezicht past.

De haartjes rondom je wenkbrauwen worden weggeharst en daarna bijgewerkt met een pincet. Voor een optimaal resultaat verven wij de wenkbrauwen (uiteraard in overleg met jou) of maken de wenkbrauwen op met make-up van het merk Essential (potlood, poeder of wenkbrauwgel). Met wat geduld zien je wenkbrauwen er binnen een aantal weken weer prachtig uit.”

Wil jij ook graag mooie wenkbrauwen? Maak een afspraak!

Herenstraat 14 Bussum | 06-54972607 allbrows@outlook.com | www.allbrows.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).