Adverteren werkt!

column

Je voeten je overal.     Waar breng jij je voeten?

Je voeten je overal. Waar breng jij je voeten?

01-04-2020

Voeten hebben heel veel te lijden. Des te meer reden ze goed te verzorgen. Zeker nu verdienen je voeten meer aandacht. We gaan richting de zomer, dus hopelijk blote voeten. In de winterperiode hebben de voeten goed verstopt gezeten en worden vaak vergeten. Een goede en juiste verzorging is dan echt noodzakelijk.

boek online of bel 06 - 12129710

Met een goede pedicure behandeling en het juiste advies kunnen veel problemen worden voorkomen. Veel voorkomende problemen zijn likdoorns en mycosenagels (kalknagels) Tegenwoordig zijn er voor kalknagels oplossingen die er ook nog fraai uitzien. Zowel voor vrouwen als mannen is het mogelijk een reparatienagel over de aangedane nagel te plaatsen. Dit kan voor vrouwen maar ook zeker voor mannen een prachtige oplossing zijn. De nagel ziet er op die manier weer heel natuurlijk en netjes uit.

Deze periode is bij uitstek de tijd om mooie zomervoeten te creëren Dus breng je voeten naar mijn praktijk.

(Dat kan in Huizen of in Baarn.)

Henny van Vessum-Overeem Pedicure
- Voetreflex therapeute
- Massages

Hoe kan ik je helpen?

Revalidatiecentrum de Trappenberg, gebouw Paramedische Dienst, Crailoseweg 116 Huizen Footcare bij Manon, Faas Eliaslaan 30A Baarn 06-12129710 | info@lijfitaal.nl | www.lijfitaal.nl | www.facebook.com/Lijfitaal

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).