column

Ayurveda & Detox

Ayurveda & Detox

01-05-2020

Last van voorjaarsmoeheid? Volgens ayurveda heeft ieder seizoen andere eigenschappen en deze eigenschappen hebben ook weer invloed op ons lichaam, maar ook op ons gevoel.

In de winter eten we veelal zware en vettere voeding. Dit moet ook wel omdat bij kou en regen het spijsverteringsvuur flink opgestookt wordt en dit heeft brandstof nodig.

In veel gevallen wordt niet alles goed verteerd of gebruikt en stapelen zich gedurende de winter afvalstoffen op in ons lichaam. Hierdoor kan je je wat uitgeblust en zwaar voelen en je hebt niet zo veel energie als anders.

Het is belangrijk om je lichaam geregeld te ontdoen van opgebouwde afvalstoffen. De beste periode hiervoor is tijdens de wisseling van de seizoenen in het bijzonder de lente. Een reinigingskuur kan bestaan uit een dieetadvies en/of massagebehandelingen. Fijn om te weten is dat het bespreken wat het beste voor jou is, online kan.

Eventuele behandelingen worden uitgevoerd als dit weer is toegestaan.

Wil je weten of een reinigingskuur ook iets voor jou is, neem dan gerust contact met mij op

Bel voor jouw persoonlijke detox-plan 033-202 35 43

Waterviolier 45, Amersfoort (Nieuwland ) 033-202 35 43 | www.b-atease.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11049 Que Chula