column

Pasta Puttanesca

Pasta Puttanesca

01-05-2020

Deze pasta is een echte klassieker en zet je in een mum van tijd op tafel. Goddelijk van smaak, ondanks dat er maar een paar, typisch Italiaanse, ingrediënten in zitten. Zorg er dus voor dat deze van zeer goede kwaliteit zijn!

Voor 4 personen:
• Spaghettti
• 1 el olijfolie
• 2 tenen knoflook, heel en gepeld
• 6 ansjovisfilets (de beste, te koop bij ons!)
• 2 el kappertjes
• 2 el zwarte olijven, zonder pit, gehalveerd
• 1 blik gepelde tomaten (goede kwaliteit, Mutti bijv.)
• 1/2 tl chillivlokken
• 4 el bladpeterselie fijngehakt Verwarm de olijfolie in een goede koekenpan en leg hier de knoflookteentjes in tezamen met de ansjovisfilets. Bak zachtjes totdat de filets ’smelten’. Voeg nu de tomaten, 2 el fijngesneden peterselie, kappertjes, chilivlokken en olijven toe. Vermeng en bak zacht, tot de saus begint in te dikken. Haal nu de knoflooktenen eruit en voeg de al dente gekookte spaghetti hier doorheen en bestrooi nog met de overgebleven peterselie.

Balthazar bruist van de leuke ideeën. Voor originele kookkado's, de nieuwste kookgadgets, de beste kookattributen of om de eigen keuken een make-over te geven. Een mooie schaal, zo'n prachtige plank of nieuw keukentextiel doen wonderen!

Balthazar Kookwinkel Gijsbrecht van Amstelstraat 164 Hilversum 035 77 251 66 www.balthazarkookwinkel.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).