bruisende zaken

Durf jij deze leerweg aan?

Durf jij deze leerweg aan?

01-06-2020

Wat ik in deze periode voor je kan betekenen? Shiatsu is er in basis op gericht de gezondheid te behouden. Als je in alle opzichten goed in je vel zit, ben je minder vatbaar voor ziektes.

“Anneke heeft mij mijn leven teruggegeven. Ze is een vrouw met gouden handen!”

Momenteel worden we uitgedaagd. Ieder in zijn eigen proces. De één moet meer ballen hoog houden, dan ooit te voren, de ander moet verplicht een stap terug doen.

Maar één leerweg is er voor ons allemaal:

‘Hoe kunnen we anders met ons zelf en onze planeet omgaan?’

Hoe kunnen we ons leven zo inrichten, dat we meer van het nu genieten? Hoe kunnen we ervoor zorgen, dat de positieve veranderen die het milieu heeft doorgemaakt of doormaakt voortduren? Waardoor we een gezondere planeet en gezondere mensen krijgen.

Deze leerweg kan je alleen volgen en volhouden, als je terug keert bij jezelf. Als je verder durft te kijken dan materialisme en maatschappelijke druk. Shiatsu is bijzonder geschikt om te ondersteunen in deze leerweg.

Zen Shian Shiatsu is een 2000 jaar oude Japanse behandelwijze, waarbij door het geven van druk en het uitvoeren van strekkingen de meridianen (energiebanen) in balans worden gebracht. Zen verwijst naar de kwaliteit van het aanwezig zijn. Graag laat ik je ervaren hoe het is aanwezig te zijn. Even niet hollen of bezig te zijn met de buitenwereld, maar ervaren wat jij voelt en wie jij bent. En van hieruit je balans terug te vinden.

Kijk op zenshian.nl voor meer informatie, prijzen en openingstijden. Mail of bel voor een afspraak.

Havenstraat 62-1, Huizen 06-519 545 78 anneke@zenshian.nl www.zenshian.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).