column

Zalmmoot    met dragon

Zalmmoot met dragon

01-06-2020

Dit recept kan echt iedereen zonder enige kennis van koken maken. En met een heerlijk resultaat. Komt ook door de dragon, dat is zo’n heerlijk kruid! Met z’n anijsachtige smaak maakt ‘ie van ieder gerecht meteen een culinair hoogstandje.

Zalmmoot met dragon Dit recept kan echt iedereen zonder enige kennis van koken kan maken. En met een heerlijk resultaat. Komt ook door de dragon, dat is zo’n heerlijk kruid! Met z’n anijsachtige smaak maakt ie van ieder gerecht meteen een culinair hoogstandje.

4 moten zalm van ca 2,5 cm dik 2 dl slagroom 1 el vers (!) gehakte dragon 1 el kappertjes roomboter Zout en peper Zout en peper de zalmmoten en leg ze in een goed ingevette ovenschaal, waar ze precies in passen. Schenk de slagroom er over. Gaar de vis nu in de oven op 200 graden gedurende 15-20 minuten. Haal de vis er voorzichtig uit en leg op een voorverwarmde schaal. Doe de room over in een pannetje, laat iets inkoken en roer de dragon en uitgelekte kappertjes hier door heen. Maak op smaak met zout en peper.

Balthazar bruist van de leuke ideeën. Voor originele kookkado's, de nieuwste kookgadgets, de beste kookattributen of om de eigen keuken een make-over te geven. Een mooie schaal, zo'n prachtige plank of nieuw keukentextiel doen wonderen!

Balthazar Kookwinkel Gijsbrecht van Amstelstraat 164 Hilversum 035 77 251 66 www.balthazarkookwinkel.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11049 Que Chula