column

De Gooische Echtscheidingsadvocaat

De Gooische Echtscheidingsadvocaat

01-06-2020

Na het afronden van zijn studies Nederlands,- en Fiscaal recht ging Sander Askamp aan de slag als fiscalist. Het werd hem echter al snel duidelijk dat hij meer wilde. In 2011 opende hij de deuren van zijn eigen praktijk in het Gooi als echtscheidingsadvocaat en fiscalist.

 

“Middenin crisistijd”, vult Sander aan. Het is tekenend voor zijn gedrevenheid. “Ik wil graag mensen helpen, dat zit gewoon in me.” Sander is voor zover bekend de enige echtscheidingsadvocaat in Nederland die tevens erkend belastingadviseur is waardoor hij jou volledig als cliënt kan bedienen. Om die reden komen ondernemers van heinde en verre naar zijn praktijk. Daarnaast is Sander ook gespecialiseerd in complexe kinderzaken waarbij sprake is van een moeizame omgangsregeling, ouderverstoting of oudervervreemding.

De-escalerend én resultaatgericht

Het zijn dus veelal ondernemers die bij hem aankloppen. “Bij een echtscheiding spelen veel fiscale aspecten, zeker als er sprake is van ondernemingspartners. Vanuit een helikopterview overzie ik het geheel. Ik neem cliënten bij de hand en maak hen stap voor stap duidelijk waar ze nu staan en waar ze naar toe gaan. Dat biedt houvast. Vaak heb ik te maken met ouders die volop in de strijd zitten. Het is essentieel om deze gespannen situatie te de-escaleren
- ook in het belang van de kinderen
- zonder daarbij overigens het resultaat uit het oog te verliezen.”

 

‘Opgeven is geen optie!’

De Gooische Echtscheidingsadvocaat | Oud Blaricummerweg 48, Laren | 035-5822627 mr.askamp@degooischeechtscheidingsadvocaat.nl | www.degooischeechtscheidingsadvocaat.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11078 Bommel & Bommel delicatessen