bruisende zaken

De pedicure bij u thuis!

De pedicure bij u thuis!

01-09-2020

Al geruime tijd doet Jannie Veltman wat ze het liefste doet; werken als pedicure. In die hoedanigheid komt ze graag bij u aan huis om uw voeten heerlijk in de watten te leggen. Inmiddels heeft ze een vaste klantenkring opgebouwd, die zich uitstrekt over ’t Gooi.

“Ik doe dit werk met veel overgave en liefde”

 

“Er zijn veel oudere mensen die om uiteenlopende redenen niet meer de deur uit kunnen”, vertelt Jannie gedreven. “Zij vinden het erg prettig dat ik als pedicure bij hen thuis kom, in hun eigen vertrouwde omgeving. Daar voelen zij zich het meest op hun gemak.”

Medisch pedicure

Een ‘gewone’ pedicure behandeling
- standaard afgesloten met een voetmassage voor de broodnodige ontspanning
- behoort uiteraard tot de mogelijkheden, maar als medisch pedicure gaat Jannie nog een stapje verder. “Mensen met aandoeningen als diabetes, reuma, MS, ALS en Parkinson hebben vaak specifieke klachten, deze kan ik in ieder geval verlichten en soms zelfs helemaal wegnemen.” Jannie is opgenomen in het KwaliteitsRegister voor (Medisch) Pedicures; ze volgt dan ook regelmatig cursussen en trainingen om de gewenste kwaliteit te kunnen bieden.

Ook voor sporters

Jannie is tevens sportpedicure. “Weinig mensen realiseren het zich, maar veel sporters ervaren problemen met bijvoorbeeld de nagels of de voorvoet. Deze zijn grotendeels gewoon op te lossen. Ik vind het belangrijk om juist bij deze doelgroep te werken aan een stuk bewustwording en om advies te geven hoe ze hier het beste mee kunnen omgaan, zodat klachten in de toekomst worden voorkomen.”

Aandacht voor de mens

“Het geeft me voldoening als mensen weer goed kunnen lopen als ik ben geweest. De omgang met mijn klanten is het mooiste van mijn werk. Ze leggen regelmatig hun hele ziel en zaligheid bij me neer. Soms ben ik net een maatschappelijk werkster. Ik neem dan ook alle tijd voor een behandeling. Als pedicure moet je niet alleen naar de voeten kijken, maar ook aandacht hebben voor de mens erachter!”

 

Pedicure Jannie komt graag bij u aan huis!

Pedicure Jannie 06-46377059 pedicurejannie@gmail.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).