bruisende zaken

Bewust aandacht voor je lijf

Bewust aandacht voor je lijf

01-09-2020

Of je nu komt met specifieke klachten of dat je gewoon lekker fit wilt blijven, iedereen is meer dan welkom bij pilatesstudio PilatesCare in Bussum. “Ik heb echt een passie voor pilates en die passie deel ik maar al te graag met anderen”, aldus eigenaresse Patricia van Romondt.

“Je zou pilates kunnen zien als een soort apk voor je lijf”, vertelt Patricia. “Tijdens een les werk je namelijk aan de kleine, diepe en stabiliserende spieren. Bovendien versterkt pilates je lichaam, het verhoogt je flexibiliteit, voorkomt blessures en helpt je herstellen na een blessure.” Daarvoor moet je de oefeningen echter wel op de juiste manier uitvoeren. “En bij mij in de studio kun je ervan uitgaan dat dat ook daadwerkelijk gebeurt. Ik doe namelijk niet ‘zomaar wat’, maar sta voor kwaliteit en ben ook al tien jaar bezig met opleidingen in dit vakgebied. Groepen zijn bij PilatesCare bewust klein, zodat we tijdens de lessen de mogelijkheid hebben om niet geheel correct uitgevoerde oefeningen meteen te corrigeren voor het beste resultaat. Bovendien werken we niet alleen in groepsverband, maar ook met privé- of duoklanten. Maar net wat jouw voorkeur heeft.”

Pre- & postnaal

“Iedereen kan aan pilates doen, daar ben ik van overtuigd. Oók zwangere vrouwen. Dat is dan ook een van de doelgroepen waar wij ons op richten. Bij ons leren zij onder andere hun bekkenbodemspieren te activeren en te ontspannen. Bewegen is ontzettend belangrijk, ook tijdens je zwangerschap, en pilates is een heel veilige manier om in beweging te blijven. Tijdens je zwangerschap én erna.”

Online lessen

Sinds kort bieden ze bij PilatesCare ook de mogelijkheid om online pilateslessen te volgen via hun eigen webportal. Kijk op www.pilatescare.nl voor meer informatie over de online lessen.

Wil jij ook bewust aandacht geven aan jouw lijf, fit of minder fit? Informeer dan zeker eens naar de mogelijkheden bij PilatesCare of vraag meteen een proefles aan via de website.

Iedereen kan pilates doen, daar ben ik van overtuigd

PilatesCare | Poststraat 4B, Bussum | 06-42925629 | www.pilatescare.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).