bruisende zaken

spiegel van uw  lichaam

spiegel van uw lichaam

01-09-2020

Voetrefexologie heeft zijn oorsprong in de Oosterse geneeswijze en maakt gebruik van het feit dat ons hele lichaam terug te vinden is in onze voeten. Onze voeten zijn als het ware een spiegel van ons lichaam.

Voetreflexologie ’t Gooi, laat jouw energie stromen

Masseren van reflexzones en punten op de voeten stimuleert de doorstroming van bloed, lymfe, energie en het zelfgenezend vermogen van ons lichaam.

Resultaat: Bent u benieuwd of u baat zou kunnen hebben bij een voetreflexmassage, dan kunt u bij mij een afspraak maken.

www.voetreflexologie-t-gooi.nl is de website waarop u nadere informatie kunt vinden over mijn manier van werken en ook een completere lijst van klachten kunt vinden waarbij voetreflexologie werkzaam is gebleken. Een sessie duurt anderhalf uur en kost u €75,-. De kosten worden (deels) vergoed vanuit het aanvulende pakket van uw zorgverzekering. U heeft geen verwijsbrief van de huisarts nodig. Of u nu behoefte heeft aan een voetreflexmassage ter ontspanning of ter voorkoming van klachten of u wenst een behandeling bij recente of al langer durende klachten, ik heet u hartelijk welkom in de ervaringswereld van de voetreflexologie. Neemt u contact met mij op?

Voetreflexologie ‘t Gooi | Lijzij 65, Huizen | 06-13477729 | info@voetreflexologie-t-gooi.nl | www.voetreflexologie-t-gooi.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).