Adverteren werkt!

column

Eerst zelfkennis, dan levenskunst!

Eerst zelfkennis, dan levenskunst!

01-09-2020

Hoe zit je in elkaar? Wat zijn je kwaliteiten en waarom lopen sommige dingen niet zoals je zou willen? Waarom doe je zoals je doet?

Veel mensen denken bij levenskunst aan ‘genieten’. Voor mij betekent levenskunst het op een prettige manier kunnen omgaan met het leven in alle facetten, inclusief een stuk zingeving. De kunst van het leven gaat immers over veel meer dan genieten.

Om levenskunstenaar te kunnen zijn, is het essentieel om flink wat zelfkennis te hebben. Dan weet je wat je wilt en kunt en op welke wijze je er kunt zijn voor anderen. Dit is gemakkelijker gezegd dan gedaan, want hoeveel zelfkennis kan een mens hebben?! Nou, best veel! En daar kan ik je bij helpen met het Energieportret. Het energieportret is een pasteltekening die als het ware een spiegel van je is. Hoe zit je in elkaar? Wat zijn je kwaliteiten en waarom lopen sommige dingen niet zoals je zou willen? Waarom doe je zoals je doet? Om een indicatie te geven van wat je te weten komt: een cliënt vertelde dat zijn Energieportret met de toelichting overeen kwam met de uitkomsten uit zijn assessment dat kort daarvoor plaatsgevonden had.

In veel gevallen helpt inzicht via het Energieportret je al om meer ontspannen in het leven te staan. Doordat je je bewust bent van gedragspatronen, kun je er beter mee omgaan. Met het Energieportret en de toelichting bereik je in één keer evenveel als met een aantal coachingsessies. Daarmee is het de perfecte investering in jezelf!

Ik ben Marja Theunissen. Na heel wat jaren in het communicatievak, besloot ik nog meer m’n hart te volgen. Dat doe ik nu als ‘Geestverruimer’, waarbij ik coaching en kunst combineer in het Energieportret. Dat ik hoogvoelend ben, komt mij hierbij uitstekend van pas. Zo heb ik van deze kwaliteit mijn kracht gemaakt. En kan ik je een volledig en uniek inzicht bieden in jouw bijzondere kwaliteiten.

Meer inzicht in jezelf is namelijk de basis voor echte levenskunst!

Geestverruimer - Voor zelfkennis en levenskunst

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).