Adverteren werkt!

Column

Effect op zowel lichaam als geest

Effect op zowel lichaam als geest

01-10-2020

Door het masseren van reflexzones op de voeten worden de doorstroming van bloed, lymfe, energie en het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Daardoor worden voedingsstoffen beter aangevoerd naar organen en weefsels en afvalstoffen sneller afgevoerd.

VOETREFLEXOLOGIE LAAT JOUW ENERGIE STROMEN

Katja Zuidervaart werkt in haar behandelingen met de reflexpunten en zones op de voeten en masseert ook de meridianen en acupunctuurpunten op de voeten, onderbenen en mogelijk de rug en het hoofd. Hierdoor zijn de behandelingen bijzonder effectief.Hierdoor:
- wordt de energiebalans in het lichaam hersteld
- kan de geest tot rust komen
- kunnen klachten verminderen of verdwijnen Dit leidt tot meer vitaliteit en ontspanning van lichaam en geest Voetreflexologie kan ingezet worden en verlichting brengen bij verschillende soorten klachten, waaronder onder andere:
- Spijsverteringsklachten (diarree / obstipatie / opgezette buik)
- Hormonale problemen ((pre) menstruatie- en overgangsklachten)
- Rug, nek- en schouderklachten
- Vermoeidheid en slapeloosheid
- Pijnklachten: acuut (bijvoorbeeld na een operatie) of chronische pijnklachten
- Concentratieproblemen en onrust bij kinderen (waaronder ADHD, bedplassen en angsten)
- Spanning, stress en burnout
- Neuropathie Voor wie zijn de behandelingen? Voor ieder mens is het fijn om aangeraakt te worden en voetreflexologie kan helend werken voor iedereen, jong en oud. Via de voeten raken we de hele mens aan.

06 - 13 47 77 29 voetreflexologieblaricum@gmail.com www.voetreflexologie-blaricum.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).