Adverteren werkt!

bruisende zaken

Terug naar jezelf

Terug naar jezelf

01-11-2020

“Veel mensen staan niet meer in contact met zichzelf. Ze worden geleefd”, aldus Leonie Omlo, eigenaresse van Mindfulness Praktijk Leonie Omlo. “Ze weten dat er ‘iets’ moet veranderen, maar wat? Daar kan ik ze bij helpen.”

 

Leonie spreekt uit ervaring als ze het over het niet meer in contact staan met jezelf heeft. “Enkele jaren geleden gold dat ook voor mij en door een optelsom van factoren belandde ik in een burn-out.” Tijdens haar herstel besloot ze om een mindfulnesstraining te volgen. “Een training die mijn leven compleet veranderde. Ik leerde om die keuzes te maken die goed zijn voor mij. En ik kan eerlijk zeggen dat ik mij sindsdien een stuk gelukkiger voel. Een ervaring die ik ontzettend graag met anderen wil delen.”

Aanbod

Leonie volgde de opleiding tot mindfulness trainer en biedt sindsdien mindfulness trainingen aan vanuit haar eigen praktijk. “Ik verzorg achtweekse trainingen, zowel in groepsverband als individueel, waarin ik de deelnemers leer om stap voor stap weer terug te keren naar het hier en nu. En terug naar zichzelf. In plaats van bezig te zijn met gisteren, vandaag of morgen, leren ze om hun aandacht te sturen en bewuste keuzes te maken. De resultaten zijn voor ieder mens anders, maar ik durf wel te stellen dat iedereen hier baat bij kan hebben.” Ter aanvulling verzorgt Leonie een stiltedag en, voor wie daar behoefte aan heeft, ook een Mindful Jaarcursus die je helpt om mindfulness blijvend te integreren in je leven.
 

Down-to-earth

“Mensen bestempelen mindfulness nog weleens als ‘zweverig’, maar dat is het absoluut niet. Integendeel zelfs, het zet je juist weer met beide benen op de grond. Iets wat ook steeds meer dokters onderkennen, net als de verzekeringsmaatschappijen. Mindfulness trainingen kunnen dan ook (deels) vergoed worden vanuit je aanvullende verzekering.” Ben jij benieuwd wat mindfulness voor jou kan betekenen? Kom het gewoon zelf ervaren!

 

Randstad 22-163 , Almere 06-48934313 | Eigenaar: Leonie Omlo www.mindfulnesspraktijk-leonieomlo.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).