Adverteren werkt!

column

Rocky Road recept met overheerlijke noten

Rocky Road recept met overheerlijke noten

01-11-2020

Rocky Road is ongelooflijk simpel om te maken maar toch ziet het er heel indrukwekkend uit en het is zó lekker!

Wat heb je nodig?
• 300 gram chocolade naar keuze
• mini marshmallows of marshmallows in kleine stukjes gesneden
• noten naar keuze (pinda’s, walnoten, pecannoten, cashewnoten)
• cranberries, krenten of rozijnen Breek de chocolade in stukjes en smelt deze au-bain-marie. Als de chocolade helemaal gesmolten is, voeg je de overige ingrediënten toe en roer je deze er doorheen. Voeg de marshmallows als laatste toe, omdat deze nog al gauw smelten en dat wil je eigenlijk niet. Schep het mengsel daarna in een met bakpapier of folie beklede bak.

Zet de bak in de koelkast en laat het mengsel minimaal 3 uur lang afkoelen en weer hard worden. Haal het mengsel daarna uit de bak en snijd of breek het in brokken.

Maak de stukken niet te groot, want het is behoorlijk machtig!

Drie jaar geleden opende Ellen Papenburg de ambachtelijke speciaalzaak C’est Bon Hilversum de deuren aan de Gijsbrecht van Amstelstraat.

Inmiddels zijn velen er al van overtuigd: hier vind je de lekkerste nootjes, zuidvruchten, koffie, thee, bonbons en chocolade. Ook hét adres voor leuke cadeaus in oogstrelende verpakkingen.

 

Gevaarlijk lekker!

Gijsbrecht van Amstelstraat 182 D Hilversum 035-6316137 hilversum@cestbon.nl www.cestbon.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).