Adverteren werkt!

column

Van een streepje naar        mooie volle wenkbrauwen

Van een streepje naar mooie volle wenkbrauwen

01-11-2020

‘Thamar is specialist in wenkbrauwen, wat haar onderscheidt van de schoonheidsspecialiste. Dit heb ik ervaren’, vertelt Alexandra, sinds een jaar vaste klant bij All Brows.

A well shaped brow makes the difference!

‘Na mijn wenkbrauwen te hebben laten bijwerken door mensen zonder de juiste opleiding, was er niet meer van over dan streepjes die ik niet mooi vond. Met geduld en aandacht voor mijn wensen heeft Thamar mijn wenkbrauwen opnieuw vormgegeven, ze zijn weer prachtig!’ Deze expertise, in combinatie met tijd en aandacht maken een bezoek aan de mooie salon in Bussum een ontspannen activiteit. Handig is dat je kan parkeren voor de deur. Op Treatwell waarderen klanten All Brows met een 4,7 (uit max. 5).

Ook graag mooie wenkbrauwen? Maak een afspraak!

Herenstraat 14 Bussum | 06-54972607 allbrows@outlook.com | www.allbrows.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).