Adverteren werkt!

column

Chique en Comfortabel

Chique en Comfortabel

01-11-2020

Met de feestdagen voor de deur wordt het weer tijd om een leuke outfit te scoren. Ondanks de onzekere tijden hoeft het niet moeilijk te zijn een goede outfit te kiezen. De kleding van Joseph Ribkoff biedt altijd een heerlijk draagcomfort en is gemaakt van hoogwaardige stoffen die bovendien niet kreuken. Hierin kunt u gekleed gaan naar zowel hele chique gelegenheden maar is ook zeer comfortabel voor een gezellig avondje thuis. Zo heeft u, ook in deze tijden, altijd de juiste outfit in huis.

Alles voor een mooie uitstraling U bent van harte welkom In onze ruim opgezette winkel. Hier hebben wij niet alleen de fijne kleding van het merk Joseph Ribkoff maar ook andere feest- en galakleding en alle toebehoren. Indien gewenst kunt u bij ons in een keer klaar zijn voor uw gehele outfit. Ook bieden wij de mogelijkheid voor private shopping buiten de openingstijden. Dit geldt ook voor de kostuums, smokings en maatwerk op onze herenafdeling.

Havenstraat 162, Bussum | 035-5337239 | www.ambassade-gelegenheidskleding.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).