Adverteren werkt!

column

Ayurvedische massagebehandeling met heerlijk warme olie

Ayurvedische massagebehandeling met heerlijk warme olie

01-11-2020

De herfst is een tijd van overgang. Het is overal om je heen zichtbaar. Veel bomen en struiken ontkleden zich stilletjes ter voorbereiding op de winter. Van de warmte van de zomer gaan we naar de knapperigheid van de herfst.

Kijk voor vergoedingen in je VErzekeringspolis bij alternatieve geneeswijzen

De ruwheid en droogte die de herfst met zich meebrengt hebben, zowel lichamelijk (droge, ruwe huid, pijnlijke gewrichten) als geestelijk (meer stress of mentale druk ervaren) zijn weerslag op ons. Een Ayurvedische massage met heerlijk warme kruidenolie kan een goede ondersteuning geven bij deze klachten.

Deze massage kan zowel curatief als preventief ingezet worden. Speciale met kruiden verrijkte Ayurvedische oliën worden langzaam verwarmd en in gemasseerd. Er wordt gekeken welke olie op het moment van de massage goed voor je is. Dit ligt aan jouw constitutie, je eventuele klachten, maar bijvoorbeeld ook aan het seizoen.

Een Ayurvedische massage geeft een diepe ontspanning, harmoniseert, ontgift, versterkt en revitaliseert. Bij deze behandeling wordt het gehele lichaam gemasseerd. Regelmatig masseren is goed voor lichaam en geest.

Waterviolier 45, Amersfoort (Nieuwland ) 033-202 35 43 | www.b-atease.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).