Adverteren werkt!

column

Minimale inspanning, veel impact!

Minimale inspanning, veel impact!

01-11-2020

Hoe zit je in elkaar? Wat zijn je kwaliteiten en waarom lopen sommige dingen niet zoals je zou willen? Waarom doe je zoals je doet?

Wie het gevoel heeft vast te lopen in het dagelijks leven of niet goed weet welke vervolgstap te zetten, kan wel wat steun gebruiken. Een coach in de arm nemen kan een oplossing bieden. Maar dan moet je zin en tijd hebben in een traject met een aantal afspraken gedurende een periode. Ik bied een compact alternatief: een Energieportret! Dan kun je in één sessie zien én voelen hoe je ervoor staat en welke aanpak bij jou past om vooruit te komen.

Een Energieportret geeft je alle informatie die je nodig hebt om jezelf goed te kennen. Dan begrijp je waarom je op een bepaalde manier reageert en op welke wijze je stappen vooruit kunt zetten. Uiteraard is één sessie geen wondermiddel, maar het is wel het begin van een nieuwe route. Inzicht in jezelf is namelijk de basis voor levenskunst. Je staat sterker! Geen mens is gelijk en jij bent de enige die jouw pad loopt. Daarom is ieder Energieportret uniek en met de grootste zorgvuldigheid en aandacht gemaakt.

Wil je meer informatie over wat een Energieportret je vertelt of weten hoe het tot stand komt? Je mag altijd vrijblijvend contact opnemen. Ik vertel je er graag alles over, per mail of telefonisch.

Ik ben Marja Theunissen. Na heel wat jaren in het communicatievak, besloot ik nog meer m’n hart te volgen. Dat doe ik nu als ‘Geestverruimer’, waarbij ik coaching en kunst combineer in het Energieportret. Dat ik hoogvoelend ben, komt mij hierbij uitstekend van pas. Zo heb ik van deze kwaliteit mijn kracht gemaakt. En kan ik je een volledig en uniek inzicht bieden in jouw bijzondere kwaliteiten.

Meer inzicht in jezelf is namelijk de basis voor echte levenskunst!

Geestverruimer - Voor zelfkennis en levenskunst

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).