bruisende zaken

Snel  knap geknipt!

Snel knap geknipt!

01-12-2020

Een combinatie van vakmanschap, gezelligheid en servicegerichtheid: Dat vind je bij kapsalon Le Papillon.

Eigenaar Sander zit al 30 jaar in het vak en heeft nog steeds plezier in zijn werk. “En al die tijd heeft het werk me nog nooit verveeld. Ik blijf het leuk vinden om mensen blij te maken met het kapsel dat ze willen. Sommige klanten komen hier al bijna dertig jaar; dan bouw je toch iets op met elkaar.” ” Le Papillon is praktisch gelegen vlakbij de A27 en heeft gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Al jaren is de kapperszaak een bekend gezicht in de straat, met altijd de nieuwste producten en uitsluitend gebruik makend van L’Óreal Professional.

Herenkapper Snelle Jack sinds 1 oktober 2019

Snelle Jack is ingetrokken bij Le Papillon. Een goedkope en snelle herenkapper. Jack Strijd werkte in een ver verleden al eens bij Le Papillon maar werkte de laatste 12,5 jaar in Eemnes bij kapsalon ‘Zo’ aan de Laarderweg. Jack was toe aan zelfstandig ondernemerschap met de voordelen van kapsalon Papillon. Iedereen in Eemnes is bekend met Jack, waar je zo binnen kunt lopen en binnen circa 10 minuten weer buitenstaat. Heerlijk als je snel en goedkoop naar de kapper wilt. En ideaal voor heren die een bezoekje aan de kapper als een noodzakelijk kwaad zien.

Maak een afspraak

I.v.m Coronamaatregelen graag eerst online of telefonisch afspraak maken op www.lepapillon.nl of bel 035-53-12500 En voor Snelle Jack belt u 06-23670842 (Na corona bent u ook welkom zonder afspraak bij www.snellejack.nl) Boek online via www.lepapillon.nl of www.barberbooking.nl je knipbeurt.

U bent van harte welkom.

Vooraf online reserveren i.v.m. coronamaatregelen Voor snelle Jack op telefoonnummer: 06-23670842 Bel ons voor een afspraak 035 5312500 of boek ons via www.lepapillon.nl

GEZELLIGSTE KAPPER IN LAREN!

Kapsalon Le Papillon Schapendrift 6, Laren (NH) | 035 5312500 | info@lepapillon.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11078 Bommel & Bommel delicatessen