Adverteren werkt!

column

Officieel Top Rated 2020!

Officieel Top Rated 2020!

01-12-2020

Ik wil graag al mijn klanten bedanken voor jullie support, vertrouwen en natuurlijk voor jullie reviews! Zonder jullie was dit niet mogelijk! EEN HELE GROTE DANKJEWEL Vorig jaar november begon mijn samenwerking met Treatwell en het is mij (mede dankzij mijn klanten) gelukt binnen 1 jaar bij de Top Rated te horen. Ik mag dan vanaf afgelopen oktober de titel Top Rated 2020 dragen.

M-Tropical is een professionele huidverzorgingsstudio waar kwaliteit, persoonlijke aandacht en servicegerichtheid vanzelfsprekend zijn. Wij vinden het vooral belangrijk dat je comfortabel, relaxed en tevreden de studio verlaat. De tropische sfeer in de studio is natuurlijk en straalt een vakantiegevoel uit. Want dat even weg van je drukke leven, even tijd voor jezelf gunnen wij iedereen!

Welkom bij M-Tropical, een professionele huidverzorgingsstudio waar kwaliteit, persoonlijke aandacht en servicegericht vanzelfsprekend zijn.

M-Tropical | Mozartlaan 27 06-3903361 6 Mail: info@m-tropical.nl www.m-tropical.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).