Adverteren werkt!

bruisende zaken

Wat vertellen jouw wenkbrauwen?

Wat vertellen jouw wenkbrauwen?

01-01-2021

“Mijn passie is het mooi maken van wenkbrauwen”, zegt eigenaresse Thamar Jung van All Brows. “Daarbij is het belangrijk dat wenkbrauwen passen bij je karakter.”

A well shaped brow makes the difference!

Wenkbrauwen geven je gezicht uitdrukking, ze benadrukken emoties en vormen daarmee een essentieel onderdeel van je lichaamstaal. De oorspronkelijke vorm vertelt over je karakter. Mensen met lange wenkbrauwen hebben veel vrienden en bij korte wenkbrauwen is dit andersom. Rechte wenkbrauwen vertellen dat je een nadenkend type bent, ronde dat je je laat leiden door anderen en een hoge arcadeboog vertelt dat je snel beslissingen neemt. Omdat wenkbrauwen een doorkijk geven naar je karakter is het belangrijk dat de vorm daarbij aansluit en je niet enkel kiest voor de modetrend.

Bij All Brows vertelt Thamar wat je wenkbrauwen zeggen over je karakter en adviseert welke vorm het beste bij je gezicht past. In combinatie met wat jij wilt uitstralen bepalen jullie samen de vorm en de kleurtint van je wenkbrauwen.
 

Ben je ook benieuwd naar wat je wenkbrauwen over jou vertellen, maak dan een afspraak!

Herenstraat 14 Bussum | 06-54972607 allbrows@outlook.com | www.allbrows.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).