Adverteren werkt!

column

Je voeten brengen je overal

Je voeten brengen je overal

01-01-2021

Voeten hebben heel veel te lijden. Des te meer reden ze goed te verzorgen. Zeker ook nu verdienen je voeten meer aandacht. We geraken nu naar het einde van de jaar. Wil jij volgend jaar zomer mooie gave en verzorgde voeten en nagels dan moet je die in de winterperiode kweken. Dus ga ook in de winter naar de pedicure. Je voeten zitten weliswaar netjes verstopt in sokken en schoenen doch vragen ook dan veel aandacht.

boek online of bel 06 - 12129710

Met een goede pedicurebehandeling en het juiste advies kunnen veel problemen worden voorkomen. Veel voorkomende problemen zijn likdoorns en mycosenagels (kalknagels). Start nu in deze periode met een intensieve behandeling. Zo’n behandeling duurt al gemiddeld een half jaar tot een jaar. Dus wacht niet tot het voorjaar. En wil je nu al je schimmelnagel uit het zicht. Dan is daar een mooie methode voor.

Tegenwoordig zijn er voor kalknagels oplossingen die er ook nog fraai uitzien. Zowel voor vrouwen als mannen is het mogelijk een reparatienagel over de aangedane nagel te plaatsen. Dit kan voor vrouwen maar ook zeker voor mannen een prachtige oplossing zijn. De nagel ziet er op die manier weer heel natuurlijk en netjes uit.

Dus breng je voeten naar mijn praktijk. Dan zorg ik voor mooie en gezonde voeten. Voor nu of voor de volgende zomer.

Pedicure - Voetreflex therapeute - Cupping

Praktijk Lijfitaal, p/a Nail Care Manon, Faas Eliaslaan 30A, Baarn 06-12129710 | info@lijfitaal.nl | www.lijfitaal.nl | www.facebook.com/Lijfitaal

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).