Adverteren werkt!

column

Uitvaart maar dan anders

Uitvaart maar dan anders

01-01-2021

Een uitvaart is toch altijd in de kerk of in een crematorium? Deze vraag wordt mij regelmatig gesteld als ik met de nabestaanden de uitvaart bespreek. Je zult altijd de keuze moeten maken tussen begraven of cremeren. Ter beschikking stellen aan de wetenschap kan ook natuurlijk en vanaf volgend jaar is resomeren waarschijnlijk ook mogelijk.

Dit betekent echter niet dat je het afscheid ook in een kerk of crematorium moet houden. Steeds meer mensen kiezen voor een alternatieve locatie om afscheid te nemen. Denk bijvoorbeeld aan thuis; een mooie ceremonie in de tuin, bij kasteel de Hooge Vuursche, een restaurant of evenementenlocatie of een mooie plek in de natuur of een van de weilanden in de omgeving. Op maat gestyled door onze uitvaart locatiestylisten. Het geeft een andere sfeer aan de dag en door een plek te kiezen die een rol speelde in het leven van degene die is overleden kun je de afscheidsbeleving nóg treffender maken. En de genodigden bij het afscheid laten ervaren wat de plek betekende voor degene van wie jullie met elkaar afscheid nemen.

Er kan zoveel en juist door van de vaste paden af te wijken ontstaat er wellicht iets moois en komen oude warme herinneringen naar boven.

#eriszoveelmogelijk @vosuitvaart Dat gebruiken wij op Instagram om je te laten zien wat er zoal kan. Volg ons daar als je op de hoogte wilt blijven van innovaties en nieuwe mogelijkheden rondom uitvaarten en afscheid.

Vos Uitvaart | 06-39550463 | vvos@vosuitvaart.nl | www.vosuitvaart.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).