Adverteren werkt!

column

De perfecte spiegel!

De perfecte spiegel!

01-01-2021

Natuurlijk hoop ook ik dat we een soepel en vrolijk jaar tegemoet gaan. En als het dan toch over betere tijden gaat, wist je dat je prima in je eigen omgeving aan jezelf kunt werken?

En dat je daarbij (ongemerkt) de mensen uit je omgeving kunt gebruiken? Zij bieden namelijk de perfecte spiegel. Wanneer jij je bijvoorbeeld stoort aan bepaald gedrag van iemand, zegt dat iets over jezelf. Check bij jezelf waarom je je hieraan stoort. Die ander doet waarschijnlijk gewoon iets zonder bijbedoelingen.

Datzelfde geldt voor dingen die anderen tegen je zeggen waardoor jij geraakt wordt. Het is vaak helemaal niet de bedoeling van die ander om jou de les te lezen. Alleen is er bij jou iets waardoor jij dat gevoel krijgt. Ga dan naar binnen. Voel waar het je raakt, wat het met je doet en kijk of je weet waar dit gevoel vandaan komt. En ontdek dat het niks met de situatie ‘nu’ te maken heeft. Zo weet je steeds meer en sta je langzaam maar zeker sterker. En realiseer je: elke stap, hoe klein ook, is er één.

Heel veel succes dit jaar met jezelf! En kom je er niet uit of wil je meer over jezelf weten. Een Energieportret laten maken of een goed gesprek, kan altijd. Bel of mail voor informatie!

Ik ben Marja Theunissen. Na heel wat jaren in het communicatievak, besloot ik nog meer m’n hart te volgen. Dat doe ik nu als ‘Geestverruimer’, waarbij ik coaching en kunst combineer in het Energieportret. Dat ik hoogvoelend ben, komt mij hierbij uitstekend van pas. Zo heb ik van deze kwaliteit mijn kracht gemaakt. En kan ik je een volledig en uniek inzicht bieden in jouw bijzondere kwaliteiten.

Meer inzicht in jezelf is namelijk de basis voor echte levenskunst!

Geestverruimer - Voor zelfkennis en levenskunst

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).