bruisende zaken

Kom weer innerlijk in beweging

Kom weer innerlijk in beweging

01-02-2021

Mensen die vastgelopen zijn van binnenuit in beweging helpen komen, dat is de passie van psychosociaal therapeut Florien Linck. “Ik begeleid mijn cliënten om weer te gaan voelen, te ervaren waar hun grenzen liggen, waar ze open voor gaan, wat ze tegenstaat en om daarmee om te gaan. Een heel bijzonder proces om bij te mogen zijn.”

“Ik ga met hen mee op ontdekkingsreis en help hen om het probleem te onderzoeken.”

In haar praktijk werkt Florien met mensen die psychisch of op sociaal vlak tegen dingen aanlopen en denken: hier wil ik iets aan veranderen. “Ik ga met hen mee op ontdekkingsreis en help hen om het probleem te onderzoeken en de ruimte in zichzelf te vinden om hiermee aan de slag te gaan. Ik werk dan ook niet zozeer oplossingsgericht. Ik richt mij op het bewustwordingsproces zodat mijn cliënten zelf gaan ontwarren wat er nu echt speelt, want op die manier komt het binnen in mensen opnieuw in beweging.”

Transformatie

Een proces dat zich volgens Florien niet laat dwingen. “Ik geef mijn cliënten daarom ook alle ruimte om aan den lijve te ervaren wat voor hen werkt. Hierbij bied ik begeleiding, een luisterend oor en een veilige omgeving. Alles wat ik aan kennis en ervaring in mij draag
- als mens met eigen levenservaring, als antropoloog, vanuit mijn ervaring als interviewer van levensverhalen en als geschoold psychosociaal therapeut
- zet ik in, afgestemd op wat de cliënt ingebracht heeft of wat zich op dat moment aandient.” Met als doel inzicht creëren en een transformatieproces op gang te laten komen. “Het is elke keer weer mooi om te zien als er een ‘moment van verwondering’ optreedt: ‘Oh, zo is het. Dat is wat er speelt.’ Dan krijgen dingen een plek en gaan mensen ruimte innemen om daarmee om te gaan, komen zij vanuit hun innerlijk in beweging.”

Praktijk voor Psychosociale Therapie Florien Linck | Roemer Visscherlaan 1, Bussum | 06-33241168 | www.begeleiding.nu

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11078 Bommel & Bommel delicatessen