COLUMN

De ontmoeting

De ontmoeting

01-03-2021

Als ik in mijn praktijk een ander mens voor het eerst ontmoet en “het klikt”, ervaar ik dat er mogelijkheden zijn. Ik vind dat een heerlijk opwekkend gevoel, een aangename kriebeligheid, die zo fris voelt als een nieuwe lente.

Ik kijk wel uit dat ik de zwaarte, onbestemdheid, leegte of verwarring waar de cliënt mee komt met mijn enthousiasme niet te niet doe. Als we een begeleidingstraject starten, zal daar juist aandacht voor komen. Voor alles wat er is.

Zijn

Wat de “klik” geeft blijft iets wonderlijks. Ik als begeleider bemerk dan dat iemand, wat de aanleiding om hulp te zoeken ook is, weer in verbinding met zichzelf wil komen.

Bij de ander speelt inschatting van mijn kennis en ervaring, mijn sfeer, betaalbaarheid en je op je gemak voelen. Dat laatste is belangrijk om werkelijk bij elkaar te kunnen “zijn”
- de basis van elke vruchtbare therapiesessie.

Ben je benieuwd of ik iets voor jou kan betekenen?

Neem dan een kijkje op www.begeleiding.nu of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Praktijk voor Psychosociale Therapie Florien Linck | Roemer Visscherlaan 1, Bussum | 06-33241168 | www.begeleiding.nu

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11239 Gentle Yogi