column

M-Tropical Studio gebruikt verse Aloë vera van Dr. Green

M-Tropical Studio gebruikt verse Aloë vera van Dr. Green

01-03-2021

Bij M-tropical studio in Hilversum waan je je even in de tropen. Het is duidelijk dat de eigenaresse Braziliaans roots heeft. Haar studio heeft een tropisch tintje en sinds kort gebruikt zij verse Aloë vera.

Maria de eigenaresse heeft een grote passie voor uiterlijke verzorging. Zij helpt zowel mannen als vrouwen die een mooie, gezonde en stralende huid willen. Ook onthaart zij in haar salon op de meest comfortabele en professionele manier.

Na het volgen van een training bij Dr. Green dé Aloë vera kwekerij van Europa. Heeft M-tropical nu ook behandelingen met verse Aloë vera en gebruikt zij de verse gel na het ontharen. Hierdoor herstelt de huid nog sneller. Ze haalt de gel vers uit de bladeren van de Aloë vera plant. Dit past perfect bij haar manier van werken. De gel is op verschillende manieren te gebruiken voor je huid. Het koelt de huid direct en beschermt het.

Door het gebruik van verse Aloë vera:
• Herstelt de huid nog sneller doordat de meest krachtige gel wordt gebruikt.


• Na gebruik van Aloë vera gel kan de huid blijven ademen en afvalstoffen afvoeren. Dit is een enorm voordeel tegenover producten die vaseline/mineraaloliederivaat of paraffine bevatten.


• Puur uit de natuur. Aloë vera gel is een product puur uit de natuur en dit verdient altijd de voorkeur boven een chemisch product.

Dr. Green kweekt de meest geneeskrachtige Aloë: de Barbadensis Miller, in de volksmond vaak Aloë vera genoemd. De plant staat bekend om zijn geneeskrachtige werking. De gel van de plant heeft vele werkzame stoffen en kan onder andere helpen tegen acne, huidveroudering, littekens, algemene verzorging en andere huidproblemen.

Benieuwd naar de verse Aloë vera gel? Scan de QR code en boek online uw afspraak.

Welkom bij M-Tropical, een professionele huidverzorgingsstudio waar kwaliteit, persoonlijke aandacht en servicegericht vanzelfsprekend zijn.

M-Tropical | Mozartlaan 27 06-3903361 6 Mail: info@m-tropical.nl www.m-tropical.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11049 Que Chula