column

Energie laat je groeien

Energie laat je groeien

01-03-2021

Onze hond was uitbehandeld bij de reguliere dierenarts. Daarom ging ik met haar naar een alternatieve dierenartspraktijk voor een bioresonantie-behandeling. Deze werkt met en op energie.

Geestverruimer - Voor zelfkennis en levenskunst

En heel bijzonder, ’s avonds na de behandeling waren zowel de hond als ikzelf hondsmoe. De bioresonantie bleek iets bij mijzelf geraakt te hebben dat te maken had met ‘oud zeer’ en onveiligheid in mijn jeugd...

Omdat ik weet dat het fijn is om hier in te duiken -in plaats van weg te drukken- ben ik er mee aan de slag gegaan: voelen en beleven. Dat was pittig, maar het gevoel werd gaandeweg milder. Door er met anderen over te praten, realiseerde ik me dat ik nog te vaak rekening hou met onverwachte situaties die negatief kunnen uitpakken. En ik daardoor minder geniet. Daarbij, dit gedrag dat in vroeger tijden is ontstaan, is nu echt minder zinvol. De bioresonantie leidde dus tot een mooi proces van bewustwording waardoor ik lichter in het leven kan staan. Onze hond? Die is ook opgeknapt. Kijk, zo’n proces gun ik mijn klanten nou ook. Dat kan via het Energieportret dat ik aanbied. Je krijgt echt diepgaand inzicht in jezelf, wat de mogelijkheid geeft tot een nieuwe en positieve blik op je eigen wereld. Meer info via mijn website, mail of telefoon.

Ik ben Marja Theunissen. Na heel wat jaren in het communicatievak, besloot ik nog meer m’n hart te volgen. Dat doe ik nu als ‘Geestverruimer’, waarbij ik coaching en kunst combineer in het Energieportret. Dat ik hoogvoelend ben, komt mij hierbij uitstekend van pas. Zo heb ik van deze kwaliteit mijn kracht gemaakt. En kan ik je een volledig en uniek inzicht bieden in jouw bijzondere kwaliteiten.

Meer inzicht in jezelf is namelijk de basis voor echte levenskunst!

Geestverruimer Antiguastraat 27 1339 KW Almere Tel.: 06-22913055 www.geestverruimer.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11049 Que Chula