Adverteren werkt!

bruisende zaken

Mandala’s in een mandalakleurboek

Mandala’s in een mandalakleurboek

01-04-2021

Eind 2016 begon Guido Van Stappen met het tekenen van mandala’s die zo spontaan in zijn hoofd verschenen. Het zijn ontwerpen die gechanneld zijn of het zijn creatieve ontwerpen vanuit spirituele gevoelens, die gebaseerd zijn op een vorm van wiskunde. Ondertussen is hij bezig met de 96e mandala, geen idee wanneer dit eindigt. Het zijn ontwerpen in het zwart/wit.

IntEresse gewekt? Bestel dan het boek op www.elikser.nl

De eerste 30 mandala’s zijn door hem uitgegeven in een “mandalakleurboek” geïllustreerd met 30 eigen gedichten. Wie het boek heeft, kan zich uitleven met het inkleuren van de mandala’s en het rustig lezen van de gedichten. Deze gaan over het leven, de liefde en de natuur. Alle tekeningen zijn met de vrije hand ontworpen. Naast zijn schrijfwerk en zijn fulltime baan als allround technieker is dit mooi meditatief monnikenwerk. Heb je het te druk en heb je een moment van rust en stilte nodig? Ga dan mandala’s inkleuren en kies je eigen kleuren. Sommige mandala’s zijn alleen om naar te kijken. En wat doet het dan met je? Het mandalakleurboek is te koop bij de uitgeverij Elikser te Leeuwarden of bij de tekenaar, schrijver en dichter zelf. Mail: guidovanstappen1962@gmail.com Zie ook: www.elikser.nl of www.amorindavandeeeuwigheid.nl

Heb je het te druk en heb je een moment van rust en stilte nodig? Ga dan mandala’s inkleuren en kies je eigen kleuren. Sommige mandala’s zijn alleen om naar te kijken. Wat doen ze dan met je?

 

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).