Adverteren werkt!

bruisende zaken

              “Look good,  	feel great!”

“Look good, feel great!”

01-04-2021

Er mooi en verzorgd uitzien… wie wil dat nu niet? “Dat is precies waar wij je bij kunnen helpen”, aldus Milena Oosterveld, eigenaresse van Extended Skin Solutions in Houten. “Want iedereen verdient het om te stralen met een huid in topconditie.”

Milena is met recht trots als ze het over haar schoonheidssalon heeft. “Wij staan voor kwaliteit en het leveren van de best mogelijke service en daarvoor doen wij maar al te graag een stapje extra, mocht dat nodig zijn.” Een formule die werkt, wat ook wel blijkt uit de enthousiaste reacties van haar klanten. “Als die tevreden en blij de deur weer uitgaan, is dat de mooiste beloning voor ons werk.”

Behandelingen

Bij Extended Skin Solutions kun je onder meer terecht voor diverse gezichtsbehandelingen en definitief ontharen. “Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in permanente make-up. Hierbij werken wij uitsluitend met biologische producten zonder chemische stoffen voor het best mogelijke en natuurlijk ogende resultaat. Wij doen niet ‘zomaar wat’, maar kijken eerst uitgebreid naar de huid en stellen daar de techniek die we gebruiken en het traject dat we met de klant aangaan op af.” Een keer per maand is bij Extended Skin Solutions bovendien een cosmetisch arts te vinden. “Dus ook voor botox en fillers ben je bij ons aan het juiste adres.”

Groei & ontwikkeling

Enthousiast als ze is, wil Milena zichzelf en haar onderneming in de komende jaren alleen maar verder ontwikkelen. “Daarom ga ik ook een opleiding volgen tot huidtherapeut om mijn klanten nog beter te kunnen helpen met hun huidproblemen. Ik wil ze immers het beste kunnen bieden: een salon waar ze echt goed geholpen worden op een persoonlijke manier en waar service en kwaliteit voorop staan.” Ben jij benieuwd wat Milena en haar collega’s voor jou kunnen betekenen? Neem dan een kijkje op www.extendedskin.nl of maak meteen een afspraak.

Je huid in topconditie

Eigenaar: Milena Oosterveld | Extended Skin Solutions | Vlierweg 12A, Houten | 030-2745350 | www.extendedskin.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).