column

Wat levert het Enneagram je op?

Wat levert het Enneagram je op?

01-05-2021

Het Enneagram helpt je om op een diepere laag bewust te worden van wie je bent, wat je drijfveren zijn en hoe je jezelf gedraagt. Het is te gebruiken voor persoonlijke groei, het ontwikkelen van sociale en business-relaties en het verbeteren van werken in teamverband.

Op welke coaching vragen kan het Enneagram bijvoorbeeld antwoord geven?


• Waarom word ik boos op mezelf als ik me niet perfect genoeg voel?
• Wat maakt dat gewaardeerd voelen zo belangrijk is voor mij?
• Waarom is het gras bij de buren altijd groener?
• Welke kwetsbaarheid voel ik als ik mijn zin niet krijg?
• Hoe kan ik beter voor mezelf opkomen zodat ik in balans blijf?

Herken je een van de vragen?

Grote kans dat het Integrative Enneagram wel wat voor jou is. In Nederland zijn Caroline Wijntjes en Maaike van ’t Hull (beide ICF gecertificeerd) de enigen die Integrative Enneagram testen en coachings mogen afnemen. In tegenstelling tot veel andere persoonlijkheidstests is het Enneagram er niet op gericht om mensen in een bepaald hokje te stoppen. Het model biedt juist een veelheid aan inzichten en praktische handvatten die je helpen om jezelf verder te ontwikkelen.

Vriendelijke groet, Caroline & Maaike

Wijntjes & Van ‘t Hull Coaching | 06-41189466 ( Caroline) / 06-52589192 (Maaike) info@wenhcoaching.nl | www.wenhcoaching.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11239 Gentle Yogi