column

Hoe gaat het met mij?

Hoe gaat het met mij?

01-07-2021

Nee, dit is geen typefout, want ik bedoel echt of jij jezelf wel eens vraagt hoe het met je gaat? En dan denk ik niet aan hoe druk het is op je werk of binnen je gezin, maar hoe het een laagje dieper met je gesteld is.

Geestverruimer - Voor zelfkennis en levenskunst

Voel je spanning, negatieve emoties of andere ongemakken en waar in je lijf zit dit? Nu doe ik dat ook niet iedere dag, hoewel, op zich geen slecht idee, maar ik neem wel regelmatig tijd voor mezelf. Zit m’n ademhaling hoog of  gaat ie naar m’n buik? Hoe voelen m’n schouders en m’n rug.

De ene keer ga ik vervolgens mediteren en een andere keer is dat het moment om m’n voeten te vertroetelen. Maar, ik maak er altijd een fijn moment van waarbij ik superbewust mijn lijf langsga en voel waar ik aandacht aan mag geven. Om daarna weer relaxed en met nieuwe energie vooruit te gaan.

Wil jij ook beter in je vel zitten, maar is het lastig om die diepere lagen in jezelf te voelen? Ik ondersteun je graag. Dankzij een Energieportret kom je alles over jezelf te weten. En ga je ontdekken waaraan je aandacht mag geven en wat jouw talenten zijn. Het is de unieke manier om dicht bij jezelf te komen én een mooie sprong vooruit te maken!

Ik ben Marja Theunissen. Na heel wat jaren in het communicatievak, besloot ik nog meer m’n hart te volgen. Dat doe ik nu als ‘Geestverruimer’, waarbij ik coaching en kunst combineer in het Energieportret. Dat ik hoog- voelend ben, komt mij hierbij uitstekend van pas. Zo heb ik van deze kwaliteit mijn kracht gemaakt. En kan ik je een volledig en uniek inzicht bieden in jouw bijzondere kwaliteiten.

Meer inzicht in jezelf is namelijk de basis voor echte levenskunst!

Geestverruimer Antiguastraat 27 1339 KW Almere 06-22913055 www.geestverruimer.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11049 Que Chula