Adverteren werkt!

COLUMN

Sabotage

Sabotage

01-09-2021

Als de kans zich voordoet om een knaller te maken, een mooi stuk werk af te leveren, of een verlangde ontmoeting te hebben, lijkt dat op de één of andere manier nooit tot een bevredigend resultaat te leiden. Iets in jou blokkeert dat wat jij juist wil.

Een cliënt bij mij kwam er achter dat er een mechanisme in hem aan het werk is dat “schuld” aan het mogelijk mislukken van het tot doel gestelde zo zwaar laat wegen, dat uitreiken om het doel succesvol te bereiken geen kans van hem krijgt. In andere situaties kent hij juist weer dat hij te onbesuisd of eager handelt. Iets in hem zegt hem dan dat het nu zijn beurt is, het zijn kans op succes is en dat hij daar ook recht op heeft. En dan blijkt ook dat de boel te kunnen saboteren.

Heb jij ook behoefte om te onderzoeken hoe jij de dingen doet en wat er wellicht meer aandacht van je vraagt? Misschien is psychosociale therapie bij Florien Linck iets voor jou. Neem gerust een kijkje op www.begeleiding.nu of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Praktijk voor Psychosociale Therapie Florien Linck Lindelaan 59, Bussum | 06-33241168 | www.begeleiding.nu

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

Wie ben jij?

Wie ben jij?

Gooi Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).