Adverteren werkt!

column

Een foto zegt meer dan  	1000 woorden

Een foto zegt meer dan 1000 woorden

01-09-2021

We maken overal foto’s van; van de vakantie maar ook van de kop koffie die we vanmorgen bestelde bij dat leuke koffietentje. We delen onze ervaringen, belevenissen, outfits en momenten met elkaar door foto’s en video te delen via Whatsapp, insta-posts en TikTok. Een foto zegt meer dan 1000 woorden, deze uitspraak geldt nu meer dan ooit.

Bij het bespreken van de invulling van de dag van de uitvaart is het ook altijd een onderwerp van gesprek. Wilt u gebruik maken van een afscheidsfotograaf? Het is zo waardevol om foto’s te maken van de dag van de uitvaart en de weg daarnaartoe. Het is een emotionele tijd en sommige dingen gaan aan je voorbij. Hoe kostbaar is het dan om foto’s te hebben om terug te kunnen kijken en het moment te kunnen herbeleven. Hoe verdrietig het ook is.

Afscheidsfotografen hebben ervaring met het fotograferen tijdens uitvaarten. Zij snappen de emoties die spelen en hebben de apparatuur om ook op afstand een mooi beeld te kunnen maken.

Je hebt altijd de keuze om de foto’s wel of niet terug te kijken. Soms kijken mensen pas na jaren de foto’s terug, anderen openen het fotoboek gelijk zodra zij het krijgen. Het biedt troost om met elkaar de beelden te kunnen bekijken en met elkaar de dag opnieuw te ervaren. Soms zie je mensen op de foto, waarvan de aanwezigheid je was ontschoten in de roes van de dag.

Wij hebben een uitgebreid netwerk van ervaren afscheidsfotografen in ’t Gooi en helpen u graag.

Valance Vos

Valance Vos | 06-39550463 | vvos@vosuitvaart.nl | www.vosuitvaart.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

Wie ben jij?

Wie ben jij?

Gooi Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).