Adverteren werkt!

column

Wat kan het Enneagram voor jouw team betekenen?

Wat kan het Enneagram voor jouw team betekenen?

01-09-2021

Het Enneagram helpt je om op een diepere laag bewust te worden van wie je bent, wat je drijfveren zijn en hoe je jezelf gedraagt. Het is een krachtige tool voor persoonlijke groei en voor het werken in teamverband.

Teams vormen het hart van elk bedrijf.

Wij bieden coaching en workshops aan die gericht zijn op de groei en ontwikkeling van het team als geheel. Op basis van data van alle Enneagram rapporten van de teamleden ontwikkelen wij een op maat gemaakte workshop en teamcoaching.

Het is een zeer krachtige tool, omdat het voor iedereen inzichtelijk is waar de superkrachten liggen van het team, maar ook de ontwikkelpunten. Bovendien wordt het duidelijk hoe iedereen in het team van elkaar kan leren en waar ze elkaar kunnen ondersteunen. Vervolgens volgt de team workshop waarin de diverse onderdelen van het Enneagram besproken worden in combinatie met praktische teamcoaching oefeningen.

Het inplannen van team workshops is weer mogelijk en wij staan graag voor jullie klaar!

Vriendelijke groet, Caroline & Maaike

06-41189466 ( Caroline) / 06-52589192 (Maaike) info@wenhcoaching.nl | www.wenhcoaching.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

Wie ben jij?

Wie ben jij?

Gooi Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).