bruisende zaken

Rust, reinheid  en regelmaat in Coronatijd

Rust, reinheid en regelmaat in Coronatijd

01-09-2021

De 3 R’s staan al decennia als basis voor de opvoeding van kinderen. Maar wat als alles anders is?

Weken hebben kinderen thuis onderwijs gehad. Nu mogen ze naar school, maar is er om de haverklap een reden dat ze niet naar school mogen. Snotneus, juf ziek, kind in de klas met corona, allemaal redenen om de rust en regelmaat te verstoren. Daarnaast moeten ze hun omgangsnormen aanpassen. Wie mag ik wel en niet aanraken? Neem ik wel voldoende afstand? Als ik verkouden ben, ben ik dan een gevaar? Veel kinderen kampen met de gevolgen hiervan.

Zodra ik weer aan het werk mocht, was er een toeloop aan kinderen in mijn praktijk. Kinderen die slecht slapen, buik- of hoofdpijn hebben, onrustig zijn of emotioneel.

Eenmaal op mijn mat keert de rust terug. Ze kunnen weer ontspannen. Laden weer op en kunnen het gebrek aan rust en regelmaat weer aan.

Zen Shian Shiatsu is een 2000 jaar oude Japanse behandelwijze, waarbij door het geven van druk en het uitvoeren van strekkingen de meridianen (energiebanen) in balans worden gebracht. Zen verwijst naar de kwaliteit van het aanwezig zijn. Graag laat ik je ervaren hoe het is aanwezig te zijn. Even niet hollen of bezig zijn met de buitenwereld, maar ervaren wat jij voelt en wie jij bent. En van hieruit je balans terug te vinden.

Kijk op zenshian.nl voor meer informatie, prijzen en openingstijden. Mail of bel voor een afspraak.

Havenstraat 62-1, Huizen 06-519 545 78 anneke@zenshian.nl www.zenshian.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11078 Bommel & Bommel delicatessen