Adverteren werkt!

bruisende zaken

De nacht bepaalt je dag

De nacht bepaalt je dag

01-10-2021

Vooruitstrevend, meedenkend en oplossingsgericht, enkele van de kernwaarden van slaapspeciaalzaak Linnerie Annelies in Loosdrecht. “Wij nemen graag de tijd om al onze klanten te inspireren en te adviseren”, aldus eigenaren Geert en Rilana Venneman. “De wens van de klant staat daarbij altijd centraal.”

Dé slaapspecialist van Loosdrecht!

Het verhaal van Linnerie Annelies – de zaak die Geert en Rilana later overnemen – start in 1999 als de eerste winkel in textiel wordt geopend aan de Lindelaan in Loosdrecht. Maar eigenlijk begint het al vele jaren eerder, aangezien Geert het slaapvak met de paplepel ingegoten kreeg. “Mijn opa startte in 1952 al met een onderneming in het produceren van slaapsystemen en tien jaar later stapte ook mijn vader in die zaak en werd het slaapcomfort verder uitgebreid. Ik zit er dus al mijn hele leven middenin en ook zelf ben ik vanaf 1997 werkzaam geweest bij diverse slaapformules.” Zijn wens om ooit een eigen zaak in dit vakgebied te starten, was bij Rilana dan ook altijd al bekend. “Mede door mijn administratieve achtergrond werd dat al snel een gezamenlijke wens en vandaar dat wij uiteindelijk ook daadwerkelijk die stap hebben gezet.”

De Slaap Experience Loods

In de loop der jaren is Linnerie Annelies uitgegroeid tot een toonaangevende slaapspeciaalzaak. Niet langer aan de Lindelaan, aangezien de winkel al na een paar jaar verhuisde naar de Rading waar deze ook nu nog steeds gevestigd is. “Daarnaast beschikken we sinds 2016 zelfs over een tweede showroom in een karakteristieke loods die we volledig hebben verbouwd tot een mooie, warme en sfeervolle ruimte: de Slaap Experience Loods. Hier zijn mensen op afspraak (indien gewenst ook in de avonduren) meer dan welkom om op een unieke en landelijke locatie – op slechts een steenworp afstand van onze andere locatie – onze hoogwaardige producten te bekijken, te voelen en persoonlijk te ervaren. Zo vind je hier onder andere de prachtige boxsprings en matrassen van AVEK met daarbij natuurlijk comfortabele kussens en dekbedden. Om het plaatje compleet te maken zijn alle bedcombinaties opgemaakt met het mooiste beddengoed uit de exclusieve collectie van Dommelin waardoor ze uitnodigen om er zo heerlijk in te stappen!”

Volledig afgestemd op de klant

Hetzelfde kan uiteraard ook in de persoonlijke, sfeervolle en warme winkel annex showroom aan de Rading 46A, volledig ingericht op de beleving van slaapcomfort. Ook daar tref je een uitgebreide collectie bedden en bedbodems, matrassen, dekbedden, bedtextiel, kussens en kasten, bestaande uit een mix van merken en het eigen merk Puur, met een brede prijsopbouw waardoor ze naar alle wensen en behoeften van de consument een passende oplossing bieden. “Uiteraard alles van hoogwaardige kwaliteit, want wij willen alleen maar tevreden slapers. Om dat ook daadwerkelijk te bereiken nemen we voor elke klant uitgebreid de tijd waarbij de persoonlijke wensen en voorkeuren van de klant altijd centraal staan. Iedereen slaapt immers anders en het is heel belangrijk om daarmee rekening te houden bij de aanschaf van het best passende product. Vandaar dat wij onze klanten ook altijd zo goed mogelijk adviseren en inspireren om uiteindelijk de beste keuze te maken. Want onthoud: de nacht bepaalt je dag!”

Het juiste en vertrouwde adres

Het mag duidelijk zijn: Geert en Rilana hebben allebei ontzettend veel passie voor hun vak. “En dat enthousiasme over goed en gezond slapen delen wij maar al te graag met onze klanten. Wij zijn een dynamisch echtpaar, goed op elkaar ingespeeld en kunnen goed samenwerken en met onze opgedane ervaringen kunnen we inmiddels niet anders zeggen dan dat klanten bij ons aan het juiste én vertrouwde adres op slaapgebied zijn.”

Rading 46A | Loosdrecht 035-5823668 Geert en Rilana Venneman www.linnerieannelies.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).