Adverteren werkt!

bruisende zaken

Hart voor dieren in hartje Hilversum

Hart voor dieren in hartje Hilversum

01-10-2021

Hart voor dieren. Dat geldt voor iedereen die werkzaam is bij dierenkliniek DierenDokters Hilversum. “Wij hebben vrijwel alles in huis om jouw huisdier de best mogelijke zorg te verlenen”, aldus eigenaar Erik Heylen. “Bij ons is elk huisdier in goede én vertrouwde handen.”

Erik begint te stralen als hij het over zijn dierenkliniek en zijn eigen liefde voor dieren heeft. “Ik werk alweer ruim twintig jaar als dierenarts in Hilversum en zag zo’n dertien jaar geleden de kans om hier mijn eigen dierenkliniek te openen.” Een kans die hij met beide handen aangreep en waarvoor hij zich heel bewust aansloot bij het concept van DierenDokters. “Het grootste voordeel daarvan? Zij regelen alle overhead terwijl wij in de praktijd de vrijheid hebben om te doen wat wij het liefste doen: zorgen voor dieren.”

Alle zorg onder één dak

In de loop der jaren heeft DierenDokters Hilversum een flinke groei doorgemaakt. “Inmiddels werken we hier met drie dierenartsen en zes assistenten en wat mij betreft zijn we nog lang niet uitgegroeid. Gelukkig leent het pand waarin we zitten zich er ook voor om nog verder te groeien.” Dat terwijl het pand al zo veel huisvest. Van een eigen laboratorium tot een operatiekamer met gasnarcose en bewaking en van de mogelijkheid tot het maken van digitale röntgenfoto’s tot gescheiden honden- en kattenopnames. “Hierdoor – en doordat alle dierenartsen over hun eigen expertises beschikken – kunnen we vrijwel alle behandelingen en operaties zelf uitvoeren in onze kliniek. Mocht dat onverhoopt een keer toch niet mogelijk zijn, dan werken wij samen met diverse specialisten naar wie we je huisdier door kunnen verwijzen om zo toch de best mogelijke zorg te kunnen garanderen.”

Gezellige kliniek

Hoe modern en goed geoutilleerd de kliniek van DierenDokters Hilversum ook is, het zijn nog steeds de ‘ouderwetse’ normen en waarden die hier het hoogst in het vaandel staan. “We staan voor persoonlijk contact en kennen alle dieren en hun baasjes die bij ons over de vloer komen, in de meeste gevallen zelfs bij naam. Doordat ik zelf ook in Hilversum woon, kom ik ook buiten werktijd veel van mijn patiënten en hun baasjes tegen en ik informeer dan meestal ook even hoe het gaat. Die passie voor dieren zit nu eenmaal in mij en datzelfde geldt voor al mijn collega’s.” Veel mensen omschrijven zijn kliniek volgens Erik dan ook als een zeer laagdrempelige en gezellige kliniek. “Mensen komen zelfs weleens gewoon binnenlopen om alleen even een kopje koffie te drinken en bij te praten, hoe mooi is dat?!”

Preventie

Behalve deze normen en waarden noemt Erik nog een heel belangrijk ander speerpunt van zijn kliniek: preventie. “Daar ligt bij ons de focus op. Zelf ga je bijvoorbeeld ook regelmatig naar de tandarts, puur voor controle, dus waarom zou je dat met je huisdier niet doen? Net als een jaarlijkse medische check. Voor veel mensen de normaalste zaak van de wereld, waarom dan niet voor je huisdier? Wij bieden daarom de mogelijkheid tot een gratis gebitscontrole en verzorgen ook ‘check-ups’ voor je huisdier, puur om problemen te voorkomen. En voor het geval er dan een keer toch iets aan de hand blijkt te zijn, zou ik ook eigenlijk iedereen willen adviseren om een verzekering af te sluiten voor je huisdier. Het kost weliswaar wat, maar kan je op den duur ook heel wat kosten besparen…” Het mag duidelijk zijn. Erik houdt van dieren en van zijn werk. “Ik vind het dan ook ontzettend belangrijk dat mensen zich bij ons vertrouwd voelen en weten dat hun huisdier bij ons altijd in goede handen is. Je kunt er met een gerust hart van uitgaan dat wij altijd ons uiterste best doen om elk dier de best mogelijke zorg te verlenen. Want wij hebben hart voor dieren, en dat in hartje Hilversum!”

DierenDokters Hilversum Eigenaar: Erik Heylen Stationsstraat 6a, Hilversum | 035-6244228 www.dierendokters.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).