Adverteren werkt!

column

Je voeten brengen je overal     Waar breng jij je voeten?

Je voeten brengen je overal Waar breng jij je voeten?

01-11-2021

Voeten hebben heel veel te lijden. Des te meer reden ze goed te verzorgen. Zeker ook nu verdienen je voeten meer aandacht. Wil jij volgend jaar zomer mooie gave en verzorgde voeten en nagels dan moet je die in het najaar en de winterperiode kweken. Je voeten zitten weliswaar netjes verstopt in sokken en schoenen doch vragen ook dan juist veel aandacht.

boek online of bel 06 12129710

Met een pedicurebehandeling en een goed advies kunnen veel problemen worden voorkomen. Veel voorkomende problemen zijn likdoorns en mycosenagels (kalknagels). Start nu in deze periode met een intensieve behandeling. Zo’n behandeling duurt al gemiddeld een half jaar tot een jaar. Dus wacht niet tot het voorjaar.

En wil je nu al je schimmelnagel uit het zicht, dan is daar een mooie methode voor. Tegenwoordig zijn er voor kalknagels oplossingen die er ook nog fraai uitzien. Zowel voor vrouwen als mannen is het mogelijk een reparatienagel over de aangedane nagel te plaatsen. Dit kan voor vrouwen maar ook zeker voor mannen een prachtige oplossing zijn. De nagel ziet er op die manier weer heel natuurlijk en netjes uit.

Dus breng je voeten naar mijn praktijk.

Dan zorg ik voor mooie en gezonde voeten. Met of zonder een leuke gellak.

Wil jij ook ‘ont’moeten? Maar hoe?

Afgelopen jaar was best stressvol. Een jaar waarin de gevolgen van COVID-19 nog steeds voelbaar zijn. Je MOET veel. Zeker voor ondernemers was het een stressvol jaar. Maar ook voor de werknemer. Redt mijn bedrijf het? Veel stress en onzekerheid. Dit doet veel met je lichaam en geest. Massage of voetreflex kan een bijdrage leveren om te ontspannen.

VOETREFLEXOLOGIE:

Door middel van een voet- en onderbeenmassage op basis van voetreflexologie komt het lichaam weer meer in balans. Resultaat? Een ontspannen gevoel en meestal een diepere slaap.

MASSAGES:

Natuurlijk is het ook mogelijk om een fijne rug massage te boeken. Heerlijk 30 minuten ontspannen op de massagebank, of een been en rug massage van 50 minuten.

Nek en schouders vast door spanning? Door middel van Cupping is dit los te masseren. Dit gebeurt met siliconen cups. Deze zijn in sterkte te reguleren waardoor men niet blauw van de bank komt. Het is een samenwerking tussen masseur en client. Cupping is een mooie bindweefselmassage waardoor knopen los gemasseerd worden.

DUS KOM ‘ONT’MOETEN EN WEES LIEF VOOR JEZELF!

Pedicure
- Voetreflex therapeute
- Cupping Henny van Vessum-Overeem

DUS KOM ‘ONT’MOETEN EN WEES LIEF VOOR JEZELF!

Praktijk Lijfitaal, p/a Nail Care Manon, Faas Eliaslaan 30A, Baarn 06-12129710 | info@lijfitaal.nl | www.lijfitaal.nl | www.facebook.com/Lijfitaal

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

Wie ben jij?

Wie ben jij?

Gooi Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).